صفحه اصلی
نقشه سایت
تماس با ما
مقام معظم رهبری
پایگاه دولت
پایگاه مجلس
جهادکشاورزی
EN
سرمایه گذاری؛
برای تولید
!!!b1!!!
!!!b1!!!
درباره ما
تاریخچه و سیر تکاملی تعاون
هدف و ظرفیت های قانونی
وظایف و ماموریت های سازمان
فعالیت ها و برنامه های سازمان
اساسنامه سازمان
نمودار تشکیلاتی
مدیرعامل
مشاور مدیر عامل و مدیر کل دفتر حوزه مدیرعامل،روابط عمومی،مدیریت عملکرد و بازرسی
دفتر معاونت روابط عمومی و امور بین الملل
دفتر معاونت بازرسی
دفتر مشاور مدیرعامل و مدیرکل هماهنگی امور استانها
اداره کل حراست
دفتر مطالعه، پایش و توسعه بازارهای داخلی
معرفی مدیر عامل
هیات مدیره
معاونت ها
معاونت توسعه تعاونی ها، تشکل ها و نظام های بهره برداری
دفتر توسعه، آموزش و ترویج تعاونی ها
دفتر نظام های بهره برداری، تعاونی های تولید
دفتر ساماندهی صنوف و تشکل های مردم نهاد
دفتر حسابرسی تعاونی ها و تشکل های کشاورزی
معاونت فنی و بازرگانی
دفتر توسعه خدمات فنی و کشاورزی تعاونی ها
دفتر تجهیز و توسعه زیرساخت ها و سرمایه گذاری
دفتر بازرگانی محصولات کشاورزی
معاونت توسعه و مدیریت منابع
دفتر برنامه ریزی و منابع اعتباری
اداره کل منابع انسانی، نوسازی و پشتیبانی
اداره کل امور مالی و ذیحساب
مدیریت حقوقی
معاون پشتیبانی اداره کل منابع انسانی، نوسازی و پشتیبانی
رییس ارتباطات و فن آوری اطلاعات
حوزه نمایندگی ولی فقیه
زیرمجموعه ها
سازمان های وابسته
تشکل ها و نظام صنفی کشاورزی
معرفی دفتر
نظام صنفی کشاورزی
خبرگان کشاورزی
مجمع هماهنگی و حمایتی تشکلهای کشاورزی
سمن ها و انجمن های تخصصی
نظام بهره برداری
معرفی دفتر
شرکت های تعاونی تولید
شرکت های سهامی زراعی
کشت و صنعت ها
زارعت و باغبانی
گروه ارزیابی وعملکرد نظام های بهره برداری
تعاونی ها
تعاونی های کشاورزی
تعاونی های زنان روستایی
تعاونی های روستایی
اتحادیه ها
اتاق فکر
شرح فعالیت
جلسات برگزار شده
بانک اطلاعات مدیران
مدیران ستادی
جدول اطلاعات مدیران استانی
جدول اطلاعات مدیران عامل تشکل ها
ارتباطات مردمی
راهبرد مشارکت مصوب
سامانه ارتباط مردمی
پرسش های متداول
ارتباط با ما
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و رهگیری مکاتبات)
دستورالعمل بروز رسانی سایت
انتقادات وپیشنهادات
نظرسنجی الکترونیک
مشارکت الکترونیکی دولت
میز خدمت الکترونیک
میز خدمت الکترونیک(ویژه ارباب رجوع)
بسته اطلاع رسانی مرتبط با خدمت
شفافیت
انتشار اطلاعات تحصیلاتی و سوابق مدیران
معرفی خدمات
انتشار عمومی اطلاعات ساختار، ماموریت ها، وظایف و فرآیندهای اداری
انتشار فهرست مجوزهای اعطایی توسط دستگاه
انتشار اطلاعات قابل استفاده برای کسب و کارها
انتشار اطلاعات تفصیلی هزینهکرد سالانه دستگاه
انتشار عمومی اطلاعات حقوق و مزایای ماهیانه و سالیانه مدیران
انتشار عمومی اطلاعات اموال و دارایی های
انتشار عمومی اطلاعات درآمدهای سالانه سازمان
انتشار جزئیات مرتبط با قراردادها
فهرست مزایدات و مناقصات
سئوالات متداول
آمار و اطلاعات
پنجره خدمات
دوباره تلاش کنید
سخن روز /
واگذاری تنظیم بازار میوه شب عید به بخش خصوصی/ ذخیرهسازی 20 هزار تن سیب، پرتقال و خرما برای تأمین نیاز بازار در ایام نوروز
1403/12/14
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، در برنامه تلویزیونی "رویش" از واگذاری تنظیم بازار میوه شب عید به بخش خصوصی خبر داد. به گفته او، امسال تعاون روستایی مسئولیت خرید و عرضه میوه را در بیشتر استانها بر عهده گرفته و حدود 20 هزار تن سیب، پرتقال و خرما ذخیرهسازی شده است.
💢ورود بخش خصوصی به تنظیم بازار میوه
✅به گزارش پات، محمدرضا طلایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پاسخ به سوال مجری برنامه "رویش" درباره اقدامات دولت برای تنظیم بازار میوه شب عید، اظهار داشت: سالهاست که دولت برای کنترل قیمتها در پایان سال، مستقیماً وارد عرضه میوههایی مانند سیب و پرتقال میشود. امسال علاوه بر این دو محصول، خرما نیز به فهرست میوههای تنظیم بازاری اضافه شده است.
⬅️وی با اشاره به تغییر روند مداخله دولت در تنظیم بازار، گفت: در دو سال اخیر، این کار به بخش خصوصی سپرده شده و امسال نیز با دستور وزیر جهاد کشاورزی، تنظیم بازار میوه به جز در چهار استان، به تعاون روستایی واگذار شده است.
⬅️طلایی افزود: در چهار استان، سازمان میادین مسئولیت توزیع را بر عهده دارد و در سایر استانها، تعاون روستایی به عنوان مباشر عرضه میوه انتخاب شده است.
💢ذخیرهسازی 20 هزار تن میوه در سردخانهها
⬅️مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی درباره فرآیند خرید میوه برای تنظیم بازار شب عید توضیح داد: بر اساس تصمیم کارگروههای استانی که به ریاست استانداران و دبیری تعاون روستایی فعالیت میکنند، میزان نیاز هر استان در مهر و آبان بررسی شد. بر همین اساس، میوههای مورد نیاز توسط تعاون روستایی خریداری و در سردخانههای استانها ذخیره شده است.
⬅️وی افزود: در مجموع، حدود 20 هزار تن سیب، پرتقال و خرما از طریق تشکلهای بخش کشاورزی و با استفاده از تسهیلات ارائهشده خریداری شده است.
⬅️طلایی تأکید کرد: اکنون میوه در سردخانههای تمام استانها ذخیره شده و آمادگی کامل برای توزیع وجود دارد، اما زمان و میزان توزیع بر اساس تصمیم کارگروههای استانی تعیین خواهد شد.
💢قیمتگذاری بر اساس هزینه تمامشده
⬅️مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در خصوص قیمتگذاری میوههای تنظیم بازاری گفت: ما به دنبال سود نیستیم و قیمت تمامشده را به کارگروه تنظیم بازار اعلام کردهایم. همچنین، برای جلوگیری از کمبود در برخی استانها، 4 تا 5هزار تن محصول به عنوان ذخایر احتیاطی در نظر گرفته شده است.
⬅️طلایی در خصوص قیمت این محصولات اظهار داشت: قیمت پرتقال بین 35 تا 45 هزار تومان و قیمت سیب بین 45 تا 55 هزار تومان تعیین شده است. البته در خردهفروشیها قیمتها ممکن است متفاوت باشد، که این موضوع نیازمند نظارت دقیق دستگاههای مسئول است.
💢تفاوت خرید تضمینی، توافقی و حمایتی
⬅️در ادامه برنامه، مجری درباره تفاوت خریدهای تضمینی، توافقی و حمایتی سوال کرد که طلایی در پاسخ گفت: یکی از وظایف اصلی سازمان مرکزی تعاون روستایی، مدیریت اقدامات پس از تولید است. در حال حاضر، این سازمان حدود 350 هزار تن ضایعات سیب درختی را که کیفیت پایینتری دارند، برای مصارف صنعتی خریداری کرده است.
⬅️وی افزود: در خرید توافقی، ما با کشاورزان به توافق میرسیم و این فرآیند بدون استفاده از منابع دولتی و از محل اعتبارات تشکلهای کشاورزی انجام میشود. اما خرید حمایتی زمانی صورت میگیرد که قیمت یک محصول به شدت کاهش پیدا کند. در چنین شرایطی، ما برای حمایت از کشاورزان، محصول را خریداری کرده و یا آن را صادر، ذخیرهسازی یا از طریق روشهای دیگر مدیریت میکنیم.
⬅️طلایی همچنین در مورد خرید تضمینی توضیح داد: این نوع خرید معمولاً برای کالاهای اساسی مانند گندم انجام میشود، اما در هر موردی که دولت به ما تکلیف کند، وظیفه خود را انجام خواهیم داد.
💢مدیریت بازار محصولات کشاورزی در 6 ماه گذشته
⬅️مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به اقدامات انجامشده در ماههای اخیر گفت: در 6 ماه گذشته، با حضور وزیر جهاد کشاورزی، پنج محصول کشاورزی خریداری شد. از جمله، 6 تن زعفران خریداری و در بورس عرضه شد. زمانی که قیمت زعفران به 74-75 هزار تومان رسید، ما وارد بازار شدیم و پس از مداخله ما، قیمت به 92 هزار تومان افزایش یافت و سپس در بورس عرضه شد.
⬅️وی افزود: همچنین، برای حفظ تعادل بازار، 1.5 هزار میلیارد تومان کشمش از کشاورزان خریداری شد.
💢گسترش کشت قراردادی، راه نجات کشاورزی
⬅️در بخش دیگری از گفتوگو، طلایی درباره اهمیت کشت قراردادی گفت: در حال حاضر، حدود 6 هزار هکتار ذرت بهصورت قراردادی کشت میشود و عمده کشت چغندر نیز به همین شکل انجام میگیرد. آینده کشاورزی کشور در گرو برنامهریزی دقیق برای کشت است، بهگونهای که بدانیم چه میزان نیاز داخلی داریم و چقدر میتوانیم صادر کنیم. تنها از این طریق میتوان از نوسانات بازار و مشکلات کشاورزان جلوگیری کرد.
💢اصلاح ساختار تعاون روستایی
⬅️مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی در پاسخ به سوالی درباره ساختار این سازمان گفت: ما دو ساختار داریم: یکی بخش دولتی تعاون روستایی که مصوب سال 1348 است و به دلیل تغییر وظایف، اصلاحاتی در آن انجام شده است. دیگری ساختار تشکلهای کشاورزی که شامل 9 هزار تشکل و 16 اتحادیه ملی است. این تشکلها 100 درصد خصوصی هستند و 70 درصد کشاورزی کشور را پوشش میدهند، اما مشکلاتی دارند که باید برطرف شوند.
⬅️وی ادامه داد: به عنوان مثال، بعد از 6 سال، انتخابات اتاق اصناف کشاورزی برگزار شد و در 8 اسفند امسال شاهد برگزاری انتخابات این تشکل و تشکیل اتاق اصناف کشاورزی ایران بودیم.
⬅️طلایی تأکید کرد: ما اعتقاد داریم راه نجات وزارت جهاد کشاورزی در واگذاری وظایف به تشکلهای بخش خصوصی است. این تشکلها امکانات و سرمایههای عظیمی دارند و باید به درستی هدایت شوند.
💢برنامه هفتم توسعه و آینده تعاون روستایی
⬅️وی در پایان به برنامههای آینده تعاون روستایی در چارچوب برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و گفت: سه محور اصلی برنامه هفتم برای تعاون روستایی شامل مولدسازی سرمایهها، تکمیل زنجیرههای تولید و توانمندسازی تشکلها است. به عنوان مثال، 70 درصد تأمین کود کشور از طریق تشکلها انجام میشود و ما به سمت تکمیل زنجیرههای تولید در بخشهایی مانند طیور و صنایع تبدیلی حرکت کردهایم.
⬅️طلایی همچنین به برنامه یکپارچهسازی اراضی کشاورزی اشاره کرد و افزود: در آینده، کشاورزی کشور باید به سمت کشت تکمحصولی و بهرهوری بالاتر حرکت کند.
تعداد مشاهده خبر
1009
بار
تصاویر مرتبط
RatingTitle
:0 :0
مشاهده نظرات
(
تعداد نظرات
0
)
نظرات کاربران
ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
کد امنیت
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به
سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران
می باشد.
Powered by
Dorsa
Portal