11 مرکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا در استان اردبیل ایجاد می‌شود
1404/06/18
⬅️معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از هدف‌گذاری برای ایجاد 11 مرکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا در استان طی سال جاری خبر داد.

⬅️بهروز خلیلی در بازدید از مراکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا گفت: تاکنون 4 مرکز در استان اردبیل به بهره‌برداری رسیده و مابقی نیز براساس برنامه زمان‌بندی تا دهه مبارک فجر افتتاح خواهد شد.

⬅️وی هدف از راه‌اندازی مراکز روستابازار و عرضه مستقیم کالا را حمایت از مصرف و تولید و همچنین تنظیم بازار کالاهای اساسی اعلام کرد و افزود: در دولت چهاردهم ایجاد این مراکز با رویکرد حذف دلالان و واسطه‌ها و با شعار «از مزرعه تا بازار» دنبال می‌شود.

⬅️معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل همچنین از راه‌اندازی 3 مرکز عرضه مستقیم کالا توسط شهرداری و بخش خصوصی خبر داد و بیان کرد: ایجاد فروشگاه‌های بزرگ عرضه مستقیم به‌عنوان یکی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در حال پیگیری است.
تعداد مشاهده خبر81 بار
تصاویر مرتبط
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block3031
Powered by DorsaPortal